6 August 2017

Onze dienstverlening

Wil je als ZZP’er aan de slag? Of als MKB’er naar de volgende fase van je bedrijf? Wil je hiermee goed voorbereid aan de slag om een een (nog) succesvoller ondernemer te zijn?

Mogelijk zt je met vragen over bepaalde  belastingen, financiën of boekhouding. Of wil je juist meer weten over (online) marketing voor jouw bedrijf, slimmere acquisitie en communicatie tijdens het verkoopproces. Ondernemen Werkt! heeft alle tools in huis om je hiermee te faciliteren.

VIP PROGRAMMA voor starters en zzp'ers

Tijdens het programma van zes maanden krijg je wekelijks workshops zowel online als offline.

Klik hier voor een gratis informatiegesprek met een van onze adviseurs.

Next level programma

Hoe ga je effectief om met social media? Wat kun je verbeteren in je sales funnel en haal je meer klanten binnen. Je werkt samen met een team zzp’ers maar bent er niet helemaal tevreden over. Je vraagt je echt af of je voldoende inzicht hebt in jouw financiën.

Vragen die je jezelf stelt als je al even aan het ondernemen bent. De eerste hobbels hebt gehad, je als voldoende omzet draait maar meer wil. Vragen die je beantwoord wilt hebben en ook bereid bent om daar tijd in te steken.

Kortom je bent toe aan the next level ondernemerschap.

Ondernemen Werkt! heeft voor jou een programma van 6 maanden samengesteld waarin alle onderwerpen aan bod komen en antwoord geven op je vragen.

Het programma bestaan uit de volgende workshops:

Het programma start op woensdagavond 15 april 2019.

De workshops zijn interactief waarbij je naast de theoretisch kennis, de tools en ervaring van de trainers ook spart met de andere ondernemers. De laatste workshop “Mindset” is een wrap-up van alle workshops. De deelnemers presenteren hun plan en als kers op de taart nodigen wij een Next Level ondernemer uit om zijn/haar ervaringen met ons te delen.

Wil je meer weten de volledige informatie klik hier voor de volledige flyer.

BUSINESS COACHING voor MKB'er en ZZP'er

Met jouw bedrijf timmer je al een aardige periode aan de weg. Je hebt klanten en tal van je taken zijn organisch gegroeid. Maar voor de volgende stap in je bedrijfsvoering heb je behoefte aan aanscherping van je missie. Je wilt meer of andere klanten en helderheid in je keuzes, doelen. Of een nog slimmere aanpak van je marketing, verkoop of werkproces(sen).

Ondernemen Werkt! levert businesscoaching – een programma op maat, compleet met tools en formats die passen bij deze stappen die je bedrijf naar “the next level” van bedrijfsvoering brengt. Haalbaar qua tijdsinvestering naast je werk van alle dag.

Het gaat hier om individuele coaching. Op basis van jouw vraag stellen wij een programma op maat samen. Je kunt dit eventueel combineren met trainingen/workshops die we aanbieden.

Klik hier voor een gratis informatiegesprek met een van onze adviseurs.