6 August 2017

Succesvolle ZZP’ers

Als ondernemer wil je maar één ding. Dat je succesvol bent. Of het nu gaat om impact, omzet, innovatie of groei.

Toch loopt het niet altijd zoals je wilt. Herken je een van onderstaande situaties? Neem gerust contact met ons om op jouw situatie te bespreken. Dan kunnen wij een slim en haalbaar programma voor je samenstellen.

Van briljant idee naar een start

Ze noemen je een ideeëngenerator. Als jij een idee hebt, wil je dat ook direct uitwerken. Maar je merkt dat je nog niet volledig door de eerste fase heen komt: het idee wordt nog niet ultiem concreet om echt aan de slag te gaan.  Maar je wilt wel.

Wij bieden je een wekelijkse portie focus om ook echt bezig te zijn met de uitwerking van je bedrijfsidee en door te zetten naar de concrete fase van uitvoering.

Meer info en een gratis informatiegesprek

Van chaos naar structuur

Je bent al een tijdje bezig met je plannen om als zzp’er te starten. Je familie en vrienden vertellen je ook dat je hier echt geschikt voor bent omdat je altijd zo ondernemend bent. Je hoofd tolt en duizelt omdat het zo vol zit. Waar ga je beginnen?

Ondernemen Werkt! levert je in hapklare brokken de informatie die je nodig hebt om de chaos om te zetten in structuur. En zo – stap voor stap – succesvol te starten.

Meer info en een gratis informatiegesprek

Van organisch bedrijf naar "the next level"

Jij bent (met enkele anderen) met jouw MKB bedrijf al een aardige periode aan de weg aan het timmeren. Je hebt behoefte aan aanscherping van missie, meer of andere klanten en nieuwe helderheid in je keuzes, doelen. Of een nog slimmere aanpak van je marketing, verkoop of werkproces(sen).

Ondernemen Werkt! bied je een programma op maat, met tool en stappen die jouw bedrijf naar “the next level” van je bedrijfsvoering helpt.

Haalbaar qua tijdinvestering naast je werk van alle dag.

Meer info en een gratis informatiegesprek

Meer focus op je omzet

Je werkt jezelf een slag in de rondte en hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden. Je wilt tenslotte geen enkele type klant uitsluiten. Als je niet kiest wordt er voor je gekozen, zeggen ze wel eens. Het is belangrijk om je focus aan te brengen op het product of de dienstverlening waar je een goed gevoel bij hebt, het beste bij je past, van goede kwaliteit is en waar je ook nog blij van wordt.

Om je inzicht te geven in de focus die je moet aanbrengen, hebben wij een speciaal programma. Wil je meer weten en een afspraak maken voor een intake klik hier.