6 August 2017

De Trainers

Onze trainers

Het team van Ondernemen Werkt! bestaat uit twee vaste adviseurs. Dit zijn Jacqueline Boots en Gerjan Apeldoorn. Daarnaast zijn er een 7-tal trainers die een workshop in het programma verzorgen. Wij hebben hiervoor echte toppers geselecteerd. 

Onderstaand wat meer informatie over deze top trainers. 

Jacqueline Boots

Jacqueline Boots, zelf eigenaar van twee bedrijven traint en coacht samen met haar team ondernemers bij de start van hun bedrijf of bij het herijken van hun plan.

Gerjan apeldoorn

Gerjan Apeldoorn is als business coach verbonden aan Ondernemen Werkt! Hij is een expert als het gaat om acquisitie vraagstukken.

Humphrey Keijner

Humphrey is een financiële professional helder en transparante communiceert. Na de workshops financiën weet je wat een investeringsbegroting, exploitatiebegroting en winst- en verliesrekening is.

Bianca Bloemen

Bianca is een ervaren trainer als het gaat om social skills. Voor Ondernemen Werkt! verzorgt ze de trainingen klantcommunicatie en personal branding.

Erik Simons

Erik Simon is eigenaar van Fase B. Met zijn 9 stappen plan voor het verkoopproces, heb je jouw ideale klant in beeld. Het geeft inzicht in commerciële activiteiten. Je bent in staat om je omzetdoelen te halen.

Dave Mansoor

Dave Mansor, eigenaar van What Next!, en houdt zich bezig met online marketing. Op een heldere manier weet hij de tools, die je zo hard nodig hebt als ondernemer, uit te leggen.

Sabine Jansen

Sabine en Dominique zijn werkzaam als advocaten bij Van Diepen Van De Kroef Advocaten en helpen ondernemers bij zakelijke geschillen.

Dominique Nolet

Het motto van Sabine en Dominique is voorkomen is beter dan vóórkomen. Zij hebben dan ook het liefst vroegtijdig contact om te adviseren en te helpen bij het opstellen van duidelijke contracten.

Els Vriese

Els Vriese is de drijvende kracht achter het bedrijf ConMar. Tijdens de training social media vertelt ze je alles over de do’s and dont’s op dit gebied.

Suzanne Schipper

Suzanne verleent met veel plezier zakelijke diensten aan andere ondernemers. Vanuit haar ondernemerschap en de frisse kijk op zaken kan zij goed mee denken en adviseren. Voor Ondernemen Werkt! geeft Suzanne de workshop Praktisch Boekhouden.