11 August 2017

Businesscoach voor het bijsturen van je bedrijf: voor ervaren ZZP’ers en MKB’ers

Je bent al een tijdje bezig met je onderneming en realiseert je dat het misschien wel tijd is voor een volgende fase in je ondernemerschap. Een ontwikkelstap of een aanpassing in je plannen. Maar hoe krijg je goed zicht op wat er precies nodig is? Je ligt wakker, piekert over je bedrijf, werkt ontzettend hard en hebt het gevoel dat je van alles tegelijk doet. En of dat nog niet genoeg is, merk je dat je door dit alles onvoldoende geniet van de zaken die wél goed gaan. Zowel privé als zakelijk. Dat is jammer, want die positieve ervaringen heb je juist nodig om op te laden en scherp te blijven. Kortom, je staat op een belangrijk kruispunt en weet niet of je steady rechtdoor moet gaan of je navigatie moet bijstellen. Naar links. Of toch rechts.

Zoek je een sparringpartner?

Wil je effectief onderzoeken of je nog op de goede weg bent? En ontdekken wat je eventueel slim en soms relatief makkelijk kunt ontwikkelen om weer vol energie bezig te zijn met je zakelijk en persoonlijk leven? Blijf dan niet in je eentje zoeken en proberen, maar zoek een businesscoach als sparringpartner. Iemand die een korte periode kritisch maar constructief naar je onderneming kijkt en met je oploopt. Die meedenkt, concrete tools tools aanreikt en adviseert over je optimale koers.

Hoe vind je jouw businesscoach?

Ben je al een ervaren ZZP’er en MKB’er en heb je behoefte aan de volgende stap? De businesscoach  van Ondernemen Werkt! staat voor je klaar voor het optimaliseren van je bedrijf.

Meer weten? Mail of bel met Jacqueline Boots, 06-26050412, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze businesscoaches.