Wie ging je voor ?

Wat vond Fulco van het traject Ondernemen Werkt!
2016-09-14 Lex de Kruijf LR-2917
“Ondernemen Werkt! was voor mij de stok achter de deur om door te pakken”
Fulco Bakker woont en werkt in de binnenstad van Alkmaar. Ondernemen Werkt! kwam op zijn pad in september 2014. Met zijn bedrijf Fixar biedt Fulco ondersteuning voor particulieren en bedrijven die werken met Apple-producten. www.fixar.nl Lees meer.
“Het samen optrekken en ervaringen delen deed het ‘m”
Lex de Kruif (1961) woont in Alkmaar en is eigenaar van Houdbaar Ondernemen, MVO-adviseur bij de Prisma Advies Groep en mede-oprichter van het platform mvoambitie.nl. Hij nam deel aan Ondernemen Werkt! in 2014.
‘Ik heb in maart 2014 mijn bedrijf opgericht: Houdbaar Ondernemen. Ik had tot dan toe in loondienst gewerkt en ik was altijd al bezig in de hoek van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Eind 2013 werd ik boventallig verklaard: hèt moment om voor mezelf te beginnen. Ik kon gebruik maken van de Startersregeling van UWV. Ik schreef me in bij de KvK en daar hoorde ik over Ondernemen Werkt!. Ik startte daarmee in de lente van 2014.
Lees verder