Trainingen voor ZZP’ers

 

 Wil je meer weten over een specifiek onderwerp dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt de volgende trainingen modulair volgen. Zie het onderstaande aanbod. Trainingen voor ZZP'ers

Overzicht trainingen voor ZZP’ers

MARKETING 2.0 € 75,00

Jacqueline Boots eigenaar van Ondernemen Werkt! en De Ommezwaai neemt je mee in de wereld van de marketing. Ze maakt je bewust van jouw talenten en unieke verkooppunt. En als je dat dan weet. Hoe zet je dat dan in de markt? Een avond vol ontdekkingen dus.

INLEIDING FINANCIËN & VERVOLG FINANCIËN € 150,00

Peter Vonk van de Prisma Advies Groep leid je door alle financiële aspecten die nodig zijn om je bedrijf te starten. Je verlies- en winstrekening, de investeringsbegroting, de balans, aanloopkosten etc. etc. Teveel om in 1 avond over te brengen. Vandaar dat deze workshop is verdeeld over 2 avonden. Een training waarin je aan de hand van praktische voorbeelden en opdrachten inzicht krijgt in de financiële onderbouwing van je onderneming.

PRAKTISCHE ADMINISTRATIE € 75,00

Hoe zet je een administratie op voor je eigen bedrijf? Tijdens deze workshop krijg je praktische tips en handvatten hoe je dit kunt doen. Aan de hand van een mini-boekhoudsysteem kun je je inkomsten en uitgaven zodanig bijhouden dat je hieruit ook direct je btw-aangifte kunt doen. Kortom een handig systeem voor de startende ondernemer. De trainer van de avond is Suzanne Schipper van Suzanne Schipper Support. Een financiële duizendpoot, zelf ZZP’er en heel praktisch.

ONLINE MARKETING.  € 75,00

Hoe zet je social media in om je bedrijf te promoten? Sta jij bovenaan bij Google? Hoe is je website goed vindbaar? Vragen die je hebt als je start met ondernemen. Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en biedt vele mogelijkheden. Zeker als verkoopinstrument. Daarom besteedt onze trainer Dave Mansoor heel veel aandacht aan tips en trucs voor het zo efficiënt en effectief mogelijk werken met het internet. Weet jij soms ook niet waar je moet beginnen of je hebt juist nog wat hele specifieke vragen over acquisitie via internet. Kom dan naar deze workshop.

ACQUISITIE € 75,00

Hoe bereik je je klanten? Op welke manier kun je acquireren? Gedurende de workshop krijg je vooral praktisch informatie en tips over acquisitie. Je gaat zelf ook aan het werk om een begin van je eigen acquisitieplan te maken.  De trainer voor deze avond is Gerjan Apeldoorn. Een ervaren trainer en eigenaar van het bedrijf Baanbrekend in Bedrijf.

KLANTGERICHT COMMUNICEREN € 75,00

Wat voor klanttypes zijn er? van welke type klant gaan jouw haren rechtop staan? Hoe ga je dan toch met ze om? En haal je je omzet binnen. Hoe communiceer je optimaal? Trainer Dick Pieters van Ignius en de PROF Company neemt je mee in de wereld van communicatie. Hij laat je aan de hand van een aantal theorieën over communicatie en vooral veel voorbeelden zien hoe het maximale uit je communicatie haalt. Na deze workshop door deze inspirerende trainer ben je klaar om het gesprek aan te gaan met ieder mogelijke gesprekspartner.

ONDERNEMERSNETWERKEN STELLEN ZICH AAN U VOOR (kosteloos)

Een viertal ondernemersnetwerken Noordhollands Ondernemersnetwerk, Zij Onderneemt, Business Network International en Jong MKB stellen zich voor. Waar wil jij je als ondernemer aansluiten? Waar komt je doelgroep? En natuurlijk netwerken we deze avond. Er is voor deze avond slecht plaats voor 40 ondernemers. Meld je dus snel aan.

Heb je interesse in één van deze workshops, meld je dan aan bij ondernemenwerkt@gmail.com voor de actuele data en aanvullende vragen kun je contact opnemen met Jacqueline Boots 06-26050412. De workshops worden 2 x per jaar gepland.