GO COACH FOR IT! voor ondernemende coach

 

Voor ondernemende coaches die meer omzet willen

Ondernemend coachen

Data: voorjaar en najaar 2017

Locatie: De Ommezwaai

Zelfstandig coaches zijn goed in hun vak. Het ondernemerschap is meestal niet hun sterkste kant. Toch wil je het werk uit de hobby-sfeer halen en geld verdienen met je coachingspraktijk. Wat heb je daarvoor nodig?

‘Hoe onderscheid ik me’, ‘acquisitie is niet mijn ding’, ‘social media vind ik lastig’ en ‘hoe zorg ik ook dat ik het ga doen’.

Wij hebben hiermee een mooi programma samengesteld op basis van deze aandachtspunten Het programma bestaat uit een viertal werksessies.

Werksessie 1

Laat je niet gek maken. Focus op je doelen!

Als ondernemer en als mens.

Alleen als je je doelen voor ogen hebt, ga je het ook halen. Maar hoe stel je je doelen dan vast, hoe blijf je gefocust en hoe zorg je ervoor dat je doorzet, ondanks mogelijke tegenslagen? Blijft ie onderneming een  hobby of neem je jouw rol als ondernemer en je doelen serieus en ga je voor een levensvatbaar bedrijf? Kom dan naar deze werksessie. En zorg dat je succesvol van start gaat.

Aan het eind van deze middag heb jij je doelen voor het komende halfjaar vastgesteld.

Werksessie 2

Ontdek jouw onderscheidend vermogen?

Voor wie los jij het probleem op? Welke behoefte van je doelgroep vul je in? Dit is vaak datgene waar jij warm van wordt of iets dat je mist in de dienstverlening van andere coaches. Wij gaan aan de hand van de golden circle van Simon Sinek achterhalen waar “jouw why” zit. En kom je erachter waar jouw niche in de markt zit.

Jacqueline Boots is trainer die samen met jou ervoor zorgt dat je een duidelijk beeld hebt van je concullega’s en je dat een helder zicht hebt op jouw onderscheidend vermogen.

Jacqueline is sinds 2009 werkzaam als ondernemerscoach/adviseur. Zij heeft inmiddels zo’n 100 (startende) ondernemers begeleid naar hun volgende stap. Sinds 1 juni 2016 is zij eigenaar van De Ommezwaai.

Werksessie 3:

Ontwikkel jouw acquisitiestijl

Acquisitie doodeng? Het is noodzakelijk, want: zonder acquisitie geen klanten. Hoe maak jij genoeg lawaai om je klanten te krijgen? En hoe doe je het zodat het ook echt bij je past? Samen met trainer Gerjan Apeldoorn bepaal je deze middag je eigen acquisitie-stijl. Je gaat hiermee aan het werk en moet je dan eens kijken wat er gebeurt. Alles wat je aandacht geeft groeit, vergeet dat niet!

Gerjan Apeldoorn is met zijn bedrijf ‘Baanbrekend in Bedrijf’ een ervaren ondernemersadviseur en richt zich met name op het verbeteren van acquisitie. Hij laat jullie zien hoe je op originele wijze kunt acquireren. Op een zodanige wijze dat je er de volgende dag meteen mee aan het werk kunt.

Werksessie 4:

Social Media: een must of gewoon fun?

Wat kun je met social media bereiken? Zie je het als een must of ga je er juist lol aan beleven? Het social media landschap verandert snel. Het onlinegedrag is steeds belangrijker geworden.

De consument zit niet meer te wachten op 1-duidige zending van een ondernemer, maar wil zien wie het gezicht achter de onderneming is. Conclusie? Word gezien en zorg dat je volgers je ambassadeurs worden.

Interactie met de klant en zichtbaarheid van je merk vormt de basis voor online succes. Ook jouw klanten verwachten steeds meer als het aankomt op online zichtbaarheid. Mede daarom is het belangrijk de verwachtingen managen. Hoe ga je ‘van Social zenden naar Social fun’?

Eveline zal voorafgaand aan de werksessie ‘focus op online branding’ een korte zichtbaarheidscan van iedere deelnemer presenteren. Tevens neemt zij je mee in het proces hoe je een aanjager van je eigen merk wordt. Met invloed op inzicht, zichtbaarheid, bereikbaarheid, vindbaarheid, sales en ontwikkeling.

Zin om je merk een boost te geven? Schrijf je snel in. De (werk)sessies zijn altijd erg gewild en snel vol.

Adviesgesprekken

Mocht er naar aanleiding van de werksessies behoefte zijn om een individueel gesprek te voeren dan kan dit worden ingepland.

Voor Wie

Coaches die nog succesvoller willen ondernemen

Resultaat

Wat is het resultaat na deze bijeenkomsten.

  1. Je hebt een praktisch plan voor het komende halfjaar klaar, dat past bij jou als persoon.
  2. Het is helder waarin jij je onderscheidt
  3. Acquisitie wordt voor jou iets dat je gewoon doet
  4. Social media is fun en geen must 

Je zit jezelf niet langer in de weg en bent klaar om je onderneming een boost te geven.

Om nog succesvoller te worden als ondernemer adviseren wij je de gehele training te volgen. Het geeft je over een periode van vier maanden structuur om aandacht te geven aan je bedrijf.

De kosten van het totale programma bedraagt € 600 btw vrij).

Mocht je er toch de voorkeur aangeven om een losse werksessie te boeken, dan bedraagt deze € 150 per sessie.
De kosten per adviesuur bedraagt € 140 (excl. BTW)

De tarieven zijn per persoon.

Wil je meer weten of je aanmelden dit kan via jacqueline.boots@ommezwaai.nl. Je kunt me natuurlijk ook bellen op 06-26050412.