Ondernemen Werkt! HET halfjaar programma

 

Investeer in jezelf met het programma van Ondernemen Werkt!

Wil jij je bedrijf op starten of doorstarten? Ondernemen Werkt! bied je een half jaar focus op je bedrijf. Wekelijks reiken we ondernemersinformatie aan. We werken bovendien aan je mindset tijdens deze transitie van werknemer naar ondernemer.  Resultaat: je maakt een vliegende start, je herijkt je bedrijf en start goed voorbereid met je bedrijf.

`Start Optima

In zesentwintig weken ga je door middel van workshops, zzp-trainingen en expertmeetings dieper in op de aspecten van het ondernemerschap. Aan bod komen thema’s als acquisitie, netwerken, marketing, financiën, belastingen, maar ook zaken als presenteren, onderhandelen, sociale media en timemanagement. Bovendien zijn er individuele adviesgesprekken met een ondernemersadviseur. Daarnaast heb je regelmatig sparringsessie met de andere ondernemers in de groep.

WAT BIEDT HET JE:

Een ondernemersplan, begeleiding bij de eerste stappen als ondernemer en advies over online marketing, social media, acquisitie en promotie. Kortom, een zeer gedegen voorbereiding op het ondernemerschap.

Data: start in voor- en najaar
Locatie: Alkmaar